Menu

Kinderopvang starten

Startersbegeleiding nieuwe kinderopvang

Wilt u zelf een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang opstarten of een nieuwe locatie openen, dan komen daar duizend en één dingen bij kijken. Ons team heeft een schat aan ervaring op het gebied van kinderopvang. Niet alleen heeft een deel van ons team zelf in de kinderopvang gewerkt, maar ook begeleiden wij al jaren veel starters bij het oprichten van nieuwe kinderopvanginstellingen of openen van extra locaties.

Wij beschikken over organisatorische checklisten – zodat u écht niets vergeet – en denken graag mee bij het opstellen van een meerjarenbegroting en toekomstige groeimogelijkheden. Wel zo fijn om dergelijke stukken over te kunnen leggen aan de bank. Bovendien adviseren wij graag over het indelen van de groepen. Hoeveel kinderen wilt u op een groep, wilt u een indeling op leeftijd, of gaat u liever met verticale groepen werken? Wat is leidster-kind ratio nu precies en wat betekent dat voor uw personeelsbestand? Op welke dagen en tijden brengen ouders hun kinderen eigenlijk het meest en hoe zit dat met vakanties en extra opvangdagen? Welk uurtarief wilt u gaan rekenen en welke kosten zijn hierbij inbegrepen? En dan hebben wij het nog niet eens over de bredere beleidsvoering, want ook daar is voldoende werk aan de winkel. Zo is een (pedagogisch) beleidsplan niet zomaar opgesteld en moeten ook zaken als een jaaragenda, informatieboekjes en vastlegging van privacygevoelige gegevens worden geregeld. Voor al deze vragen én meer, bent u bij ons aan het juiste adres. Leuke bijkomstigheid: als u ervoor kiest uw kindadministratie na opstart bij ons onder te brengen, bieden wij de startersbegeleiding voor een gereduceerd tarief met forse korting!

Juridische ondersteuning personeelszaken

Wij werken samen met een juridisch advieskantoor, tchai legal. Zij zijn bekend in de branche en helpen ons bij het opstellen van contracten, het begeleiden van incassozaken en adviseren ons over arbeidsrechtelijke zaken. Mocht u een nieuwe werknemer willen aannemen, problemen hebben met een huidige werknemer, of tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst willen komen, dan kunt u via ons eenvoudig met hen in contact komen. 

Meer weten?

Wij komen graag langs om persoonlijk kennis met u te maken en onze dienstverlening nader toe te lichten. Aangezien DebiCare maatwerk levert aan alle klanten, kennen wij geen vaste prijzen en productenlijst. Onze tarieven worden met u gecommuniceerd tijdens het offertetraject. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0180 – 555 911 of ga naar contact.

“Je spaart tijd, je spaart geld, je werkt efficiënter. Het is makkelijker omdat je het uitbesteedt, makkelijker het gezicht naar de ouders toe”