Menu

Document Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens hebben we vanaf dat moment niet meer te maken met de Wet bescherming persoonsgegevens, maar met nieuwe regels die in de hele Europese Unie gelijk zijn. Wat betekent dat voor uw kinderopvanginstelling?

Inmiddels is wel gebleken dat de materie een stuk ingewikkelder is dan vooraf werd ingeschat. Bovendien kost het erg veel tijd om alles uit te zoeken en ervoor te zorgen dat u niets vergeet.

Dat is de reden waarom wij in samenwerking met ons juridisch adviesbureau voor u alle informatie omtrent de AVG die voor u als kinderopvanginstelling van toepassing is hebben verwerkt in een zeer uitgebreid document. Bij dit document zit ook een checklist, zodat u zich op een juiste wijze kunt voorbereiden op de nieuwe wetgeving en er zeker van kunt zijn dat u op 25 mei aanstaande klaar bent.

U kunt bij DebiCare dit document aanvragen voor € 250,00 excl. BTW.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via  0180 – 555 911 of mail naar info@debicare.nl.

“Je spaart tijd, je spaart geld, je werkt efficiënter. Het is makkelijker omdat je het uitbesteedt, makkelijker het gezicht naar de ouders toe”