Menu

DIT ZIJN WIJ

Dit zijn de mensen die DebiCare tot een succes maken:

Martijn Krans

LinkedIn Martijn

Martijn is algemeen directeur van DebiCare en woont in Den Haag. Hij heeft zelf 2 kinderdagverblijven gehad in Den Haag en weet daarom als geen ander hoeveel werk het voeren van een dergelijke kindadministratie kan zijn. De keuze om de kindadministratie uit te besteden, was destijds dan ook snel gemaakt. Inmiddels heeft Martijn zijn kinderdagverblijven verkocht om zich geheel te kunnen richten op DebiCare.

Jos van Santen


LinkedIn Jos

Jos is commercieel directeur van DebiCare en kent het bedrijf en de eindadministratie als geen ander. Al vanaf 1979 is zij werkzaam in de branche en haar jarenlange ervaring maakt dat zij u van gedegen advies over het voeren van een overzichtelijke eindadministratie kan voorzien. Jos heeft vier volwassen kinderen en een groeiend aantal kleinkinderen. In haar spaarzame vrije tijd gaat ze er regelmatig op uit voor lange wandelingen met haar hond Sam. Jos is daarnaast gek op sport en kijkt – als het Nederlandse weer geen buitenactiviteiten toelaat – graag naar sportwedstrijden op tv. 

Sven Weeda LinkedIn Sven

Sven is vanaf juni 2011 werkzaam als accountmanager bij DebiCare en kent inmiddels alle in en outs van de kinderopvang. Sven heeft hiervoor gewerkt bij defensie waar hij twee keer is uitgezonden naar Afghanistan. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en maakt hij verre reizen met zijn vriendin.

Karin Heugens

Karin werkt sinds januari 2009 bij DebiCare als accountmanager. Karin is daarnaast moeder van twee kinderen en brengt haar vrije tijd graag met hen door. Karin is bovendien regelmatig te vinden op de manege.

Scarlett Kraak LinkedIn Scarlett

Scarlett werkt sinds april 2017 bij DebiCare als accountmanager. Hiervoor was zij werkzaam als accountmanager bij Partyservice Nederland en was zij verantwoordelijk voor haar eigen evenementen locatie. In haar vrije tijd sport ze graag en maakt ze graag mooie reizen met haar vriend.

Stanley Husen LinkedIn Stanley

Stanley werkt sinds mei 2015 als accountmanager bij DebiCare. Hiervoor heeft hij gewerkt in de logistiek en is hij  pedagogisch medewerker geweest bij een buitenschoolse opvang in Rotterdam.
In zijn vrije tijd voetbalt hij en maakt hij graag verre reizen met zijn vriendin.

Wendy van Keerberghen

Wendy werkt sinds april 2017 bij DebiCare als telefoniste/ administratief medewerkster. Hiervoor heeft zij bijna 28 jaar gewerkt in de financiële wereld. Wendy is getrouwd en heeft een zoon. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden, ook gaat ze graag op pad met haar gezin en hun hond.  

Shanya Lubsen

Shanya is in oktober 2020 bij ons begonnen als Junior Accountmanager.  In het verleden was ze schoonheidsspecialiste en vervolgens dierverzorgster, maar werkt nu bij Debicare. Na haar baan in de hondenopvang, richt ze zich nu op de administratie van de kinderopvang. Buiten haar werktijden is ze vaak in de weer met haar eigen hond. Verder kampeert ze graag in de bossen met haar vriend.

 

Saimi Hoogenboom

Saimi werkt sinds oktober 2020 bij DebiCare als Junior Accountmanager. Voorheen werkte zij zeven jaar als Pedagogisch Medewerkster op een kinderdagverblijf in Bergambacht, nu is het tijd voor de administratieve kant van de kinderopvang! Saimi is een echt gezelligheidsmens en brengt dan ook graag tijd door met haar familie, vrienden en partner om leuke activiteiten te ondernemen. 

 
 

“Je spaart tijd, je spaart geld, je werkt efficiënter. Het is makkelijker omdat je het uitbesteedt, makkelijker het gezicht naar de ouders toe”