Menu

DIT ZIJN WIJ

Dit zijn de mensen die DebiCare tot een succes maken:

Martijn Krans

LinkedIn Martijn

Martijn is algemeen directeur van DebiCare en woont in Den Haag. Hij heeft zelf 2 kinderdagverblijven gehad in Den Haag en weet daarom als geen ander hoeveel werk het voeren van een dergelijke kindadministratie kan zijn. De keuze om de kindadministratie uit te besteden, was destijds dan ook snel gemaakt. Inmiddels heeft Martijn zijn kinderdagverblijven verkocht om zich geheel te kunnen richten op DebiCare.

Jos van Santen


LinkedIn Jos

Jos is commercieel directeur van DebiCare en kent het bedrijf en de eindadministratie als geen ander. Al vanaf 1979 is zij werkzaam in de branche en haar jarenlange ervaring maakt dat zij u van gedegen advies over het voeren van een overzichtelijke eindadministratie kan voorzien. Jos heeft vier volwassen kinderen en een groeiend aantal kleinkinderen. In haar spaarzame vrije tijd gaat ze er regelmatig op uit voor lange wandelingen met haar hond Sam. Jos is daarnaast gek op sport en kijkt – als het Nederlandse weer geen buitenactiviteiten toelaat – graag naar sportwedstrijden op tv. 

Sven Weeda


LinkedIn Sven

Sven is vanaf juni 2011 werkzaam als operationeel directeur bij DebiCare en kent inmiddels alle in en outs van de kinderopvang. Sven heeft hiervoor gewerkt bij defensie waar hij twee keer is uitgezonden naar Afghanistan. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en maakt hij verre reizen met zijn vriendin.

Karin Heugens

Karin werkt sinds januari 2009 bij DebiCare als accountmanager. Karin is daarnaast moeder van twee kinderen en brengt haar vrije tijd graag met hen door. Karin is bovendien regelmatig te vinden op de manege.

Shanya Lubsen

Shanya is in oktober 2020 bij ons begonnen als Junior Accountmanager. In het verleden was ze schoonheidsspecialiste en vervolgens dierverzorgster, maar werkt nu bij Debicare. Na haar baan in de hondenopvang, richt ze zich nu op de administratie van de kinderopvang. Buiten haar werktijden is ze vaak in de weer met haar eigen hond. Verder kampeert ze graag in de bossen met haar vriend.

 

Levi Stouten

Levi werkt sinds juni 2021 bij DebiCare als Junior Accountmanager. Hiervoor heeft hij drieënhalf jaar in een dierenpension gewerkt. Levi gaat in zijn vrije tijd graag op pad met zijn auto om meetings bij te wonen of verschillende plekken in Nederland te bezichtigen. Daarnaast gaat hij ook graag met vrienden een gezellig dagje shoppen, film kijken of lekker uit eten. Verder houdt Levi ervan om af en toe een rondje te hardlopen, een potje te voetballen of mee te doen met een bootcampgroep. Buiten dit alles is hij veel bezig met het trainen en verzorgen van zijn twee agapornissen, ook wel bekend als dwergpapegaaien.

Wendy van Keerberghen

LinkedIn Wendy

Wendy werkt sinds april 2017 bij DebiCare als telefoniste/ administratief medewerkster. Hiervoor heeft zij bijna 28 jaar gewerkt in de financiële wereld. Wendy is getrouwd en heeft een zoon. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden, ook gaat ze graag op pad met haar gezin en hun hond.  

Mirte Huijps

LinkedIn Mirte

Mirte is sinds september 2021 werkzaam binnen het team van DebiCare, als Junior Accountmanager. Voorheen werkte ze drieënhalf jaar als sales/customer supportmedewerker bij een Retailbedrijf. Haar werkzaamheden bestonden daar ook voornamelijk uit het afhandelen van de juiste administratie en ze is blij dat ze dit werk kan voortzetten bij Debicare. Mirte is woonachtig in Rotterdam en vindt het leuk om te sporten, yoga en tijd door te brengen met haar hond. Daarnaast houdt ze van reizen en eten.

 

Peggy Tchai

LinkedIn Peggy

Peggy werkt (weer) bij DebiCare sinds oktober 2021. Dit voelt als vanouds, aangezien zij hier twaalf jaar geleden tijdens haar studie ook vijf jaar lang heeft gewerkt. Na haar rechtenstudie heeft ze gewerkt op de sectie Arbeidsrecht bij Ploum Advocaten. Daarna heeft Peggy enkele jaren gewerkt als wetenschappelijk docent Burgerlijk Recht en directeur van het Erasmus Honours Law College. Vervolgens is ze samen met haar zus een juridisch adviesbureau in het arbeidsrecht gestart (tchai legal). Hier werkt ze nog parttime als jurist arbeidsrecht. Samen met haar vriend en grasparkiet woont Peggy in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Haar grootste hobby is schrijven (zo verscheen onlangs haar debuutroman ‘Meester in de liefde’) en verder houdt ze erg van reizen, lezen en eten.

Jovi Akkermans

LinkedIn Jovi

Jovi is in september 2021 begonnen met zijn afstudeeropdracht bij DebiCare. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en volgt de opleiding Sportmarketing & Management op de Hogeschool in Rotterdam. Jovi woont samen met vier goede vrienden in Rotterdam en geniet nog volop van het studentenleven. Zijn grootste hobby is voetbal en verder houdt hij ervan om een avond op stap te gaan.

“Je spaart tijd, je spaart geld, je werkt efficiënter. Het is makkelijker omdat je het uitbesteedt, makkelijker het gezicht naar de ouders toe”