Menu

DIT ZIJN WIJ

Maak kennis met onze teamleden.

Met trots presenteren wij onze teamleden die iedere dag klaar staan om mensen verder te helpen. Ons team bestaat uit enthousiaste, hardwerkende professionals en is het kloppende hart van DebiCare. Continu houden wij de ontwikkelingen uit de branche in de gaten. Onze ervaring leert dat deze informatie niet bij iedereen altijd even duidelijk is. Het is belangrijk dat iedereen wordt geholpen met hun vragen, pas dan zijn wij tevreden!

Martijn Krans

LinkedIn Martijn

Martijn is algemeen directeur van DebiCare en woont in Den Haag. Hij heeft zelf 2 kinderdagverblijven gehad in Den Haag en weet daarom als geen ander hoeveel werk het voeren van een dergelijke kindadministratie kan zijn. De keuze om de kindadministratie uit te besteden, was destijds dan ook snel gemaakt. Inmiddels heeft Martijn zijn kinderdagverblijven verkocht om zich geheel te kunnen richten op DebiCare.

Jos van Santen


LinkedIn Jos

Jos is commercieel directeur van DebiCare en kent het bedrijf en de eindadministratie als geen ander. Al vanaf 1979 is zij werkzaam in de branche en haar jarenlange ervaring maakt dat zij u van gedegen advies over het voeren van een overzichtelijke eindadministratie kan voorzien. Jos heeft vier volwassen kinderen en een groeiend aantal kleinkinderen. In haar spaarzame vrije tijd gaat ze er regelmatig op uit voor lange wandelingen met haar hond Sam. Jos is daarnaast gek op sport en kijkt – als het Nederlandse weer geen buitenactiviteiten toelaat – graag naar sportwedstrijden op tv. 

Sven Weeda


LinkedIn Sven

Sven is vanaf juni 2011 werkzaam als operationeel directeur bij DebiCare en kent inmiddels alle in en outs van de kinderopvang. Sven heeft hiervoor gewerkt bij defensie waar hij twee keer is uitgezonden naar Afghanistan. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en maakt hij verre reizen met zijn vriendin.

Karin Heugens

LinkedIn Karin

Karin werkt sinds januari 2009 bij DebiCare als accountmanager. Karin is daarnaast moeder van twee kinderen en brengt haar vrije tijd graag met hen door. Karin is bovendien regelmatig te vinden op de manege.

Shanya Lubsen

LinkedIn Shanya

Shanya is in oktober 2020 bij ons begonnen als Junior Accountmanager. In het verleden was ze schoonheidsspecialiste en vervolgens dierverzorgster, maar werkt nu bij Debicare. Na haar baan in de hondenopvang, richt ze zich nu op de administratie van de kinderopvang. In haar vrije tijd is ze graag op pad en maakt ze wanneer het kan mooie reizen met haar vriend.

Levi Stouten

LinkedIn Levi

Levi werkt sinds juni 2021 bij DebiCare als Junior Accountmanager. Hiervoor heeft hij drieënhalf jaar in een dierenpension gewerkt. Levi gaat in zijn vrije tijd graag op pad met zijn auto om meetings bij te wonen of verschillende plekken in Nederland te bezichtigen. Daarnaast gaat hij ook graag met vrienden een gezellig dagje shoppen, film kijken of lekker uit eten. Verder houdt Levi ervan om af en toe een rondje te hardlopen, een potje te voetballen of mee te doen met een bootcampgroep. Buiten dit alles is hij veel bezig met het trainen en verzorgen van zijn twee agapornissen, ook wel bekend als dwergpapegaaien.

Wendy van Keerberghen

LinkedIn Wendy

Wendy werkt sinds april 2017 bij DebiCare als telefoniste/ administratief medewerkster. Hiervoor heeft zij bijna 28 jaar gewerkt in de financiële wereld. Wendy is getrouwd en heeft een zoon. Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden, ook gaat ze graag op pad met haar gezin en hun hond.  

Mirte Huijps

LinkedIn Mirte

Mirte is sinds september 2021 werkzaam binnen het team van DebiCare, als Junior Accountmanager. Voorheen werkte ze drieënhalf jaar als sales/customer supportmedewerker bij een Retailbedrijf. Haar werkzaamheden bestonden daar ook voornamelijk uit het afhandelen van de juiste administratie en ze is blij dat ze dit werk kan voortzetten bij Debicare. Mirte is woonachtig in Breda en vindt het leuk om te sporten, yoga en tijd door te brengen met haar hond. Daarnaast houdt ze van reizen en eten.

 

Peggy Tchai

LinkedIn Peggy

Peggy werkt (weer) bij DebiCare sinds oktober 2021. Dit voelt als vanouds, aangezien zij hier twaalf jaar geleden tijdens haar studie ook vijf jaar lang heeft gewerkt. Na haar rechtenstudie heeft ze gewerkt op de sectie Arbeidsrecht bij Ploum Advocaten. Daarna heeft Peggy enkele jaren gewerkt als wetenschappelijk docent Burgerlijk Recht en directeur van het Erasmus Honours Law College. Vervolgens is ze samen met haar zus een juridisch adviesbureau in het arbeidsrecht gestart (tchai legal). Hier werkt ze nog parttime als jurist arbeidsrecht. Samen met haar vriend en grasparkiet woont Peggy in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Haar grootste hobby is schrijven (zo verscheen onlangs haar debuutroman ‘Meester in de liefde’) en verder houdt ze erg van reizen, lezen en eten.

Jovi Akkermans

LinkedIn Jovi

Jovi is sinds september 2021 werkzaam bij DebiCare. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en voert daarnaast ook andere werkzaamheden uit. Jovi woont samen met vrienden in het bruisende Rotterdam. Zijn grootste hobby is voetbal en verder houdt hij ervan om een avond op stap te gaan.

Rosalie Hoogerwerf

LinkedIn Rosalie

Rosalie is in maart 2022 begonnen bij DebiCare als junior administratief medewerkster/accountmanager. Hiervoor heeft zij gewerkt als pedagogisch medewerker bij een babygroep. Rosalie woont al haar hele leven in de omstreken van Rotterdam. Van jongs af aan is haar passie en hobby voetballen. Dit doet zij op een behoorlijk hoog niveau en hier geniet zij enorm van. Verder houdt Rosalie ervan om tijd met haar familie en vrienden door te brengen. Graag doet ze dan leuke activiteiten als spelletjes, lekker eten, shoppen, stappen of iets actiefs. Ook vind ze het heel fijn om een avondje thuis te zijn en op de bank neer te ploffen.

“Je spaart tijd, je spaart geld, je werkt efficiënter. Het is makkelijker omdat je het uitbesteedt, makkelijker het gezicht naar de ouders toe”